Rena

May 27, 2017 by admin_name

Rena
Clean
författare: Alex Hughes

Boken “Clean” är en snabbläst och intressent berättelse med en ovanlig huvudkaraktär. Hitorien utspelar sig I Atlanta, Georgia delstaten av USA. Han är telepath och detektivsassistsent som har fallit djup av missbruk och så kämpar med konsekvenserna av dåliga misstag från hans förflutna. Han kämpar mot konsekvenserna varje dag på jobbet och I sitt privatliv eftersom han kämpar förforande mot sitt missbruk i 3 år. Hans förmåga är ganska avändbar inom sin avdelning men hans arbetskollegor inte litar på honom, fastän han är duktig.

Jag hittade det intressant att ha en huvudkaraktär som kämpar med så allvar ett problem och att se hur hans arbetskollegor behandla honom. Vi, som läsare har en bättre aning om vilken typ av manniskör han är bortom skvaller.

Det är orimligt hur hans arbetskollegor behandlar honom ibland. Däremot, han lyckas utan att klara sig ur den mordutredningen och gör små steg framåt till ett bättre liv och stabilitet I sin karriär. I slutet av boken han bestämmer sig för att ta rehab på allvar.

En intressant del of historia är att vi inte vet inte huvudkaraktärs namn till slutet av boken när han äntligen bestämmer sig att gå till rehab. Jag gillade också psykiska världens beskrivningarna. Jag ser fram emot att läsa mer om våra psykisk detektiv.

FIN
John Appius Quill

Editorials / Private adam / appius / clean / hughes / ink2quill / rena / ward /

Comments

Comments are closed.

Skip to toolbar