Måne

June 2, 2017 by admin_name

Måne
Moon

Måne” är en enkelt, bra-gjört, sci-fi, Amerikansk film. Historien händer över den sista veckorna av en 3 års arbetsavtal på Månen. Huvudkaraktär är sam Bell, spelad av Sam Rockwell, och han hanterar en hel gruvdrift operation för Helium 3 på Månen ensam med bara datorn Gerty som sällskap. Han ser honom sakna sin familj när han är på jobbet. Sina problem börjar med huvudvärk och hallucinationer och historien forsatter I en oväntad riktning från där.

Historien handlar om allvarliga tema som kloning och hur samhälle behandlar dem. Du har också tema av företag korruption och alla människör som bryr sig inte om allvarliga brott så längre de inte är skadad. Vi ser karaktärer inuti historien som har varit betalt för att ignorera allvarliga brott mot mänskligheten. Till exempel, när Sam Bell signera avtal med gruvdrift företag.

Jag känna att berättelsen “Måne” är en metafor för några av de stora frågor vi har om större världen. Det är mjölig att den svaren till större frågor av verlighet är inte vad vi vill höra. Den är an tem som dycker upp om och om I sci-fi. “Måne” visar den där metafor till oss mycket bra.

Vad händer till Sam Bell är sorglig men hoppfull. Den script var fantastick och måste jag säga att historien är oväntad. Det är en jättebra film och tror jag att sonen till David Bowie gjorde en bra jobb.

FIN

John Appius Quill

Uncategorized appius / bowie / ink2quill / måne / moon / quill / rockwell /

Comments

Comments are closed.

Skip to toolbar