Hobbiten

May 21, 2017 by admin_name

The Hobbit
www.ink2quill.com

Boken “The Hobbit” är en fantasi klassisker. Huvudkaraktären är en hobbit som heter Bilbo Baggins. De är små flok med håriga fötter som gillar sina måltider och livet inom samhället. De är inte starka, modiga eller långa men är förtforande ganska sympatiska. De skulle äta frukost hellre än gå på en äventyr. Men jag prata om den Amerikanska filmen som var släpptes 2012 tagit efter boken. Filmen fångar de där sympatiska kvaliteerna av karaktär.

http://www.thehobbit.com/

Filmen fångar också en ärlig bild om dvärgkaraktärer. De är modiga, äventyrsökander som också har en extrem kärlek till ädellmetaller och stenar som guld och gems. De vill reklamera deras gruvor. Så vi kan säga att den är centrala punkten av berättelsen och filmen visar det mycket bra.

Så fråga vi har om filmen är om det är bra gjort som boken. Jag säger för det att den är bra som boken. The Hobbit är en jättebra film med fantastisk specialla effekter och bra skådespeleri.

Filmen är ganska vacker att titta och med karismatika karaktär er. Den är en rolig historia och jag gillar faktum att Bilbo Baggins skulle hellre läsa en bok än gå på en äventyr I början. Han är en bookworm med en potbelly, som vi säger på engelska. Bilbo är ganska en osannolik hjälte. Den är den första av två filmer och slutar när groupen är räddad från döden. Den berömda scenen när Bilbo träffar Smaug (the dragon) finns I den andra film.

FIN

skriven av John Appius Quill

 

Editorials / Private appius / hobbit / hobbiten / ink2quill /

Comments

Comments are closed.

Skip to toolbar