Glömska

May 20, 2017 by admin_name

Glömska
Oblivion
John Appius Quill

Oblivion

Jag måste säga att film ”Oblivion”, ”Glömska” på Svenska, var förvånande jätte bra. Om du gillar Tom Cruise och Morgan Freeman, om du gillar sci-fi filmer med bra mysterium som fråga ut osynlig myndighet, här är din film. Det här är en vacker film som var bra gjort med miljötema som kamera bilder om en explortera Jord med tecken på krig överallt. Deras webbplats är förmodligen den bästa filmen webbplatsen jag har någonsin sett.

Jag tror också att Tom Cruise har lagt till lite av sina personaliga tro inom script i manuset, med det fungerar bra och lägger till historian. Som så många bra historier filmen innehåller den här universella tema.

Vad jag gillar om huvudkaraktär Jack Harper, spelad av Tom Cruise, är att han är nyfiken och har en kärlek för en lite del av jorden nära en sjö. Trots det faktum att det berättas att Titan är en bättre värld för honom att vara än på Jorden. Jordens kärlek är anledningen han fråga vad som händer på Jorden och allt annat han fick höra. Historia om en karaktären drivs av kärlek och på en resa efter sanningen är så kraftfull.

Sally är hans handledare från stort fartyg som är heter den `Tet´som kretsar runt planet och Victoria hans partner är så livlös och utan någon typ av passion. De är tråkiga. Faktiskt, det är inte utan riket av omöjlight att Sally är en robot.

Historian är enkel. Fartyget Tet ruinerar Jorden igenom vatten stöld och jagar ner de sista överlevande, kallad `Scavs´. Jack och Victoria är lovas en bättre liv på planet Titan och vet inte att de Scavs är människor och inte invandare från rymden.

Jag känner att tema som osynliga myndigheter och miljö förstörelse blir vanligare I böker, filmer och på TV. Det är varför “Oblivion” är inspirationen för manga mer filmer att komma.

FIN

skriven av John Appius Quill

 

Editorials / Private appius / cruise / glömska / ink2quill / oblivion /

Comments

Comments are closed.

Skip to toolbar