Ättlingarna

May 31, 2017 by admin_name

Ättlingarna
The Descendants
skriven av John Appius Quill

“Ättlingarna” är ett Amerikanskt, familj drama på den vackra ön, delstaten om USA, Hawaii. Den är berättelsen om en rik markägare, hans familj och alla deras problem. Vi slutar tycker om hans familj trots deras fel.

Matt King, spelade av George Clooney, är en vettig man som får dåliga nyheter att hans fru var I en allvarlig båtolyckan och faktum att hon var otrogen mot honom. Hans äldsta dotter, spelade av Shailene Woodley, tar hand om situationen med sälvdestruktiv beteende. I backgrunden är en stor markaffär som kan göra hans familj och släktingar mycket rika. Det är viktigt att säga att Matt var den enda av sin familj som hanterade sina förmögenhet ordentligt. Så hans släktingar vill att han sälja marken till markupplevelser.

Det är delvis en far mot dotter berättlese var Matt verkar sjunka från de komplicerade problemen I sitt liv, inkluderar den växande och kaotiska förhållande med sin äldsta dotter. Det är lätt att bry sig om karaktärerna. Det är tydligt att Matt har sina händer fulla med sina döttrar utan ännu markaffären. Jag önskade bästa för Matt trots att han och hans fru var så bristfälliga. Jag tror att han är självabsorberad men noggrann, sparsam men ansvarig med sin budget och avlägsen men orolig för emotionella saker om sin familj. Som så många välskrivna karaktärerna drivna historien Matt kämpar sig mot den obekväma, försummade delar av hans liv. Hur han tar hand om sina problem är vad gör honom en sympatisk karaktär.

Jag ganska gillade den här film därför karaktärerna var sympatiska men inte överdrivna. Historien är ibland rolig med situationer som kan plötsligt blir allvarliga. “Ättlingarna” var  bäst filmen jag tittade I 2011.

FIN

John Appius Quill

Editorials / Private appius / ättlingarna / clooney / descendants / ink2quill / quill / woodley /

Comments

Comments are closed.

Skip to toolbar